UNWE
Междууниверситетски център за развитие на кариерата
Междууниверситетски център за развитие на кариерата

Мисъл на деня:

Глупавият проумява само онова, което вече е станало.
Омир

« Септември 2018 »
п в с ч п с н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7


Условия за регистрация

 Не приемам   Приемам 

Последна актуализация: 25.08.2008 г.

Моля прочетете този документ внимателно. Той съдържа условията за достъпа до сайта на Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС (МЦРК) и използването му. Ако не приемате условията, посочени тук, моля не използвайте сайта! Използването на сайта на МЦРК ще се счита за израз на съгласие с посочените условия. МЦРК си запазва правото да ревизира настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като ревизираните условия ще бъдат публикувани на адрес:http://www.iccd.unwe.acad.bg/agreement.php

Вие се съгласявате, че ще използвате сайта на МЦРК съгласно всички допълнителни изисквания, които ще бъдат обявявани от нас. Този сайт или части от него не могат да бъдат пресъздавани, имитирани, копирани, продавани, препродавани или използвани за каквито и да е търговски цели без изричното съгласие на МЦРК. Неоторизиран опит за сваляне/качване на информация или промяна на информация от нашата страница е злоупотреба и е абсолютно забранено.

Условия за Ползване от Търсещи Работа

  1. Регистрация

 • 1.1. Вие трябва да сте навършили 18 години, за да използвате страницата на МЦРК. Посещавайки нашата страница и приемайки да спазвате настоящите условия, Вие гарантирате пред нас, че сте на 18 и на повече от 18 години и сте правоспособен и дееспособен да съблюдавате настоящите правила. Вие разбирате и приемате, че ще използвате страницата на МЦРК по начин, съобразен с всички нормативни изисквания.
 • 1.2. При регистрация в страницата на МЦРК се изисква информация, като име, e-mail и др. Ние използваме тези данни само за целите на услугите, които Ви предоставяме. Информацията, която ни предоставяте няма да бъде използвана за НИКАКВИ ДРУГИ ЦЕЛИ.
 • Злоупотребата с Ваши лични данни е строго забранена съгласно Закона за защита на личните данни.

  2. Употреба на Съдържанието

 • МЦРК ви дава право да използвате съдържанието в сайта за лична употреба, с нетърговски цели.
 • 2.1. Съдържанието в страницата на МЦРК e собственост на Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и/или на неговите партньори, доставчици и клиенти. Вие не може да продавате, модифицирате, дистрибутирате или показвате това съдържание с публична или търговска цел под каквато и да е форма.
 • 2.2. Публикуваните контакти на фирми и представители на фирми, могат да бъдат използвани единствено по предназначение, а именно кандидатстване по обявени позиции. Вие се съгласявате да не използвате тези контакти по никакъв друг повод, включително, но не само, за маркетингови и промоционални цели.

  3. Кандидатстване

 • МЦРК не поема отговорност да контролира съдържанието на обявите и не е посредник при взаимоотношенията между работодатели и кандидати. Въпреки усилията на МЦРК да гарантира достоверността на данните и работодателите, не във всички случаи това е възможно и съществува риск. Очакваме, че ще проявите необходимото внимание при използването на публикуваната информация.

  4. CV-та

 • МЦРК дава възможност да създадете и/или съхранявате едно или повече CV-та в сайта. CV-то бихте могли да използвате за кандидатстване по обяви в страницата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС, в други сайтове за работа или да го изпращате на посочени от вас e-mail адреси.
 • 4.1. МЦРК не предоставя достъп на трети страни до CV-та в сайта.
 • 4.2. При предлагане на такава услуга в бъдеще това ще стане само с изричното съгласие на собствениците на CV-тата.

  5. Общи Условия

 • 5.1. МЦРК не поема отговорност за коректността, актуалността и сигурността на съдържанието.
 • 5.2. МЦРК не гарантира, че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен и без технически проблеми.
 • 5.3. МЦРК не поема отговорност за пропуснати ползи и/или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

 Не приемам   Приемам